Fotografski natječaj: Our Future is on the Table!

Napravite svoju najbolju fotografiju … i upoznajete svjetske lidere

Želite priliku da podijele svoju viziju zajedničke budućnosti sa svjetskim liderima u Bruxellesu? Šest talentiranih finalista iz Fotografskog natječaja EDD15 bit će pozvani kao učesnici na najvećem evropskom razvojnom forumu, odnosno Evropskim razvojnim danima (engl. EDD15) tokom 3. i 4. juna, gdje će biti izložene njihove fotografije i gdje će imati priliku upoznati ključne aktere u oblasti razvoja i podijeliti svoje ideje za našu budućnost!

Fotografije često mogu ispričati priče koje se ne mogu iskazati ni na jedan drugi način. EDD15 Vas poziva da podijelite svoju priču sa svijetom i pokažete nam svoju viziju veze između hrane i održivost. Imat ćete mogućnost slanja fotografija u okviru jedne od tri kategorije i to kako hrana koju jedemo utječe na okoliš, društvo ili ekonomiju.

Postavite svoju originalnu fotografiju i popratni naslov na našoj Facebook stranici putem Woobox-a. Svaka fotografija mora biti popraćena kratkim naslovom do 140 karaktera, kao i kratkom priču do najviše 1500 karaktera koji objašnjavaju Vašu fotografiju. Bit će izabrano šest finalista i to jedan sa svakog kontinenta. Pobjednici će biti odabrani putem online glasovanja i nezavisnog žirija EDD-a. Ukoliko ste autor jedne od šest pobjedničkih fotografija, dobit ćete priliku da učestvujete u okviru EDD15 i podijelite svoja razmišljanja s liderima iz cijelog svijeta u Bruxellesu. Jeste li spremni za izazov?

Detaljnije informacije dostupne su ovdje

Pročitajte pravila i propise i pošaljite svoju prijavu i fotografije

Europa.ba