Završna ceremonija projekta Regionalni centar za poslovno povezivanje

Pozivamo sve predstavnike sredstava informisanja na završnu ceremoniju projekta Regionalni centar za poslovno povezivanje u Bosni i Hercegovini, koju organizira Centar za promociju lokalnog razvoja (PLOD) Bihać, a koja će se održati 17. februara 2010. godine s početkom u 11:00 sati u hotelu “Opal Exclusive” u Bihaću (Krupska bb, www.hotelopalexclusive.net).

Ovaj projekat ukupne vrijednosti 182.000,00 Eura je financirala Evropska unija iz CARDS 2006 godišnjeg akcionog programa za Bosnu i Hercegovinu – podrška EU-a malim i srednjim poduzećima i ekonomskom razvoju Bosne i Hercegovine, a proveo ga je PLOD Centar Bihać u suradnji sa općinom Bihać i Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona. Cilj projekta, koji je trajao od decembra 2007. do februara 2010.godine, je bio unaprjeđenje suradnje između BiH i stranih poduzeća, te razvoj strateških partnerstava i prekogranične suradnje.

Na završnoj ceremoniji će biti predstavljena dostignuća ovog projekta, u cjelokupnom regionalnom ekonomskom razvoju Bosne i Hercegovine i njegova važnost u kontekstu evropskih integracija, kao i praktične preporuke za daljnje poslovno povezivanje BiH poduzeća i unaprjeđenje prekogranične poslovne suradnje.

U prilogu je dnevni red ovog događaja.

Za dodatne informacije, molimo kontaktirajte: Dinka Majanović, Voditelj projekta, PLOD Centar E-mail: dinka.majanovic@plod.ba Tel: 037 220 690

Europa.ba